Arama

Web sitemiz Firefox veya Internet Explorer 7.0 ve üstü tarayıcılarda en iyi görüntülenmektedir.

Antalya Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği

English French German Italian Russian Turkish
Reklam

Değerli Dernek Üyelerimiz...

Kurumlarınızla ilgili Haber ve Duyurularınızı "Haberler" Bölümünde yayınlatmak için bize gönderebilirsiniz.
Mail göndermek için tıklayınız.

Çocuğunuzu Hangi Okulöncesi Eğitim Kurumuna Gönderdiniz?

Antalya Özel Çocuk Yuvaları Derneği
Derneğimiz Antalya ilinde bulunan Özel çocuk yuvalarının gelişmesi, hizmet türü ve niteliğinin iyileştirilmesi amacı ile 1996 yılında kurulmuştur.
Derneğimizin birincil amacı, Okul Öncesi Eğitimin önemini, öncelikle ilimiz Antalya’da ve geniş çaplı da diğer şehirlerdeki dernekler ile güç birliği yaparak

ülkemiz genelinde vurgulamak ve aileleri bu konuda bilinçlendirmek,Üyelerimizi güncel gelişimlerden haberdar etmek,Üyelerimizin taleplerini, beklentilerini, sorunlarını her platformda tartışmak ve tartıştırtmaktır.

Kimler Sitede

Şu anda 17 konuk çevrimiçi